נשירת שיער מטורפת לאחר שימוש במינוקסי 5%

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/09/2018 | 17:37 | מאת: לאנ

אני אשה בת 30 ש׳ , לפני חודש התחלתי להשתמש במינוקסי 5% לפי המלצת רופאת עור, 4 לחיצות פעם ביום . מאחר והייתה לי נשירת שיער והשיער שלי הפך לדליל. מאז תחילת השימוש במינוקסי הנשירה החמירה מאוד וזה מפחיד אותי !!! אני רואה כבר קרחת באזורים הקדמיים בקרקפת . מה צריך לעשות ? להפסיק שימוש ? או להמשיך??? הבנתי שאם מפסיקים זה מחמיר עוד יותר את הנשירה!!

10/09/2018 | 19:57 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, במידה ואין הטבה לאחר 3 חודשים רצוי להפסיק את הטיפול. לאחר הפסקה אין הרעה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה