פוטותרפיה לטיפול בגרד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/08/2018 | 16:22 | מאת: גבי

שלום רב, לפני חודשיים-שלושה התחלתי לסבול מגרד קשה במקומות שונים בגוף ומופיע בעיקר בלילה. לאחר החמרה שפגעה קשות בשינה והיעדר תגובה לטיפול במשחות סטירואידיות הפנה אותי הרופא לפוטותרפיה. אודה לך אם תעדכן אותי בקשר לתופעות לוואי וסיכונים אפשריים בטיפול זה. תודה מראש ושנה טובה, גבי

31/08/2018 | 18:13 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, פוטו תרפיה הוא טיפול יעיל ובטוח זה עשרות שנים. הטיפול בקרני אור בתחום העל-סגול (UV), המחקה את קרני השמש בתנאים קבועים ומבוקרים. מדובר בטיפוח בטוח מאוד , ללא תופעות לוואי משמעותיות. השירות הפוטותרפי ניתן לחולי פסוריאזיס ולמחלות עור נוספות, כגון: אטופיק דרמטיטיס ("אסטמה של העור"), ויטיליגו, לימפומות עוריות, גרד כללי ועוד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה