אקזמה בכף היד הפנימית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/08/2018 | 12:41 | מאת: שלומית

שלום דר מידן.לביתי יש אקזמה בכף. היד הפנימית. ערכו לה טסטים בביהח (אלקטרודות בגב) ולא מצאו רגישות לכלום במקום להמשיך בבדיקות הפנו אותה לרופא הקהילה אשר החליט לבצע לה ביופסיה בכף היד.חבש לה וזהו.היא לא קיבלה הנחיות לטיפול איך היא אמורה להתנהל עם חור בכף היד ועם כאבים עזים.לדעתך המלומדת אודה

08/08/2018 | 13:24 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום , ממליצה למרוח קרם פוסידין או בקטרובן שבוע פעמיים ביום .

09/08/2018 | 00:25 | מאת: שלומית

דר מידן ,מודה לך על התשובה. אשמח אם תוכלי לייעץ מה יכולה ליטול לרגיעה לגירוד חזק בכף היד. שהופיע כעת.האמא המודאגת. תודה רבה מראש.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה