לא עובר Perioral dermatitis

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/06/2018 | 13:21 | מאת: מזהמשנה

היי.. מזה מספר חודשים עם הדבר הזה... מה הדרך היעילה ביותר בשביל לטפל בזה?

21/06/2018 | 15:15 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, דרמטיטיס סביב הפה עשויה להיגרם לאחר טיפול ממושך בסטרואידים, קוסמטיקה, שינוייים הורמונליים ועוד חשוב להפסיק את הטיפול בסטרואידים, ניתן לנסות מקומית תכשיר אנטיביוטי כגון; קלינדמיצין או פרוטופיק. במקרים קשים יש צורך בטיפול אנטיביוטי דרך הפה. ממליצה לפנות לאבחון אצל רופא עור.

21/06/2018 | 15:36 | מאת: מהזהמדנה

הייתי.. ורושמים לי רק סטרואידים או קרם לחות. ניסיתי להסביר גם שזה מה שקראתי ושטיפול מומלץ שרשום הוא דוקסי 100 אבל הרופאים לא חושבים ככה ורושמים לי סוגי סטראוידים.. ואגב זה סביב האף והעיניים בעיקר

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה