עקיצות שלא עוברות למעלה מחמישה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/06/2018 | 00:53 | מאת: שלי

שלום רב, בשבת האחרונה היתי בגינה והשתמשתי במים, לאחר כחצי שעה הרגשתי גרד עז בכמה מקומות בגוף, שהיו מכוסים בבגדים, ביום ראשון יצאו עקיצות גדולות בערך עשרה, מגרדות ביותר. עד עכשיו יום רביעי אני לא מפסיקה לגרד, הגודל לא יורד וגם הצבע שלהם עדיין אדום. מבקשת לדעת האם עלי לראות או רופא או שזה יעבור מתישהו. תודה רבה

07/06/2018 | 19:32 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור, טיפול באנטי היסטמיניקה וטיפול מקומי בסטרואידים עשוי להקל מאוד. בהצלחה!

10/06/2018 | 14:30 | מאת: שלי

תודה רבה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה