גלד שלא יורד על פצע מעל חודש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/05/2018 | 14:30 | מאת: מיכל

מעל חודש וחצי עקב צריבה בחנקן ברגל יש לי גלד קשה ומסביב אדמומיות .למרות שכבר שבועיים אני מורחת פוסידין בבוקר ובערב שמן זית לפי הוראת רופא עור הגלד עדיין לא נפל והמקום לא נירפא. מה לדעתך יעזור בריפוי המקום ונשירת הגלד? תודה מראש

31/05/2018 | 11:54 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, לא ממליצה על שמן זית . מקומית ניתן למרוח קרם משקם כגון: בפנטן. במידה ויש אודם , חום מקומי או רגישות במגע ניתן להמשיך עם קרם אפלומיצין או קרם פוסידין . בהצלחה!

31/05/2018 | 17:09 | מאת: מיכל

תודה לך. הפסקתי עם המשחה פוסידין לפני יומיים האם אני יכולה לחזור אליה אחרי ההפסקה אוו שעדיף למרוח אופלמצין

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה