פצע שלא נירפא למעלה מחודש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/05/2018 | 14:04 | מאת: חנה

כבר מעל חודש ימים ששרפו לי נגע מעל הברך בחנקן נוזלי. טופלתי שבועיים באופלומצין ללא שיפור כרגע הנגע שחור ומסביב בקוטר מטבע של שקל אדמומיות. כבר ארבעה ימים מורחת פוסידין פעמיים ביום אך אין עדיין שיפור. האם להמשיך בטיפול זה ועוד כמה ימים? ובכלל מה לעשות רופא עור שלי לא יהיה שבועיים.

20/05/2018 | 16:40 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, במידה ויש חום , התפשטות של האודם ורגישות ניכרת ממליצה לפנות לרופא משפחה. במידה ומדובר בתגובה מקומית בלבד ניתן להמשיך למרוח קרם אפלומיצין ולהקפיד לא לגעת בנגע. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה