פצע כואב באזור המפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/04/2018 | 23:14 | מאת: טל

היי אני בת 25 , יש לי פצע שנמצא שנים באזור המפצעב לעיתים הוא גודל יותר ולעיתים פחות הוא כואב מאוד. ניסיתי בעבר לפוצץ אותו פעם יצא דם פעם מוגלה אבל זה פצע שלא נעלם ככה שלוש שנים לפחות. בנוסף גודלים מדי פעם עוד פצעים ואני מאוד סובלת זה כואב זה כמו גולה כזאת שאני מנסה לפוצץ יוצא דם והנפיחות רק עולהה. בעבר התלוננתי חרופא עור הוא אפילו לא בדק את זה ורק אמר לא לגלח באזור. איך אני מעלימה את זה לגמריי זה מאוד כואב לי ולא אסתטי. אני מפחדת שזה משהו מעבר לפצע. אשמח לתשובה

22/04/2018 | 20:27 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ייתכן כי הינך סובלת מהידראדניטס, מחלה זו מתאפיינת בנגעים מוגלתיים, קומדונים שחורים, סינוסים מפרישים וצלקות דמוי חבל. הטיפול מגוון כולל טיפול אנטיביוטי, טיפול בנאוטיגזון, טיפול ביולוגי ועוד. ממליצה לפנות לרופא עור נוסף לאבחון. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה