פנים אדומות ומחוספסות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/04/2018 | 22:43 | מאת: לילך

שלום רב. לבני בן 12יש יובש בפנים ובכלל סובל מיובש. העור שלו בפנים אדום ונראה כאילו נשרף בשמש שזוף עד שרואים את ההבדל בצבעים מתחת לעיניים שבלבן ולחיים אדומים. נראה כמו כתם. ממה, יכול לנבוע, האם מיובש או אלרגיה שקיימת לו.

17/04/2018 | 12:34 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום , ייתכן כי מדובר באטופיק דרמטיטיס המתאפיינת בעור יבש, פריחות שבאות והולכות לסירוגין , גרד ,לעיתים חיוורון סביב הפה, פצעונים עדינים בזרועות , כהות מתחת לעיניים ועוד. יש צורך בבדיקת רופא עור ואנמנזה מלאה בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה