שאלה לגבי נבוס סבציוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/04/2018 | 10:32 | מאת: ליה

לבת שלי בת הארבע יש נבוס סבציוס על הראש מתחת לשיער. האם כדאי להסיר עכשיו? האם מסוכן? מי מטפל בזה ובאיזו דרך? תודה רבה!

05/04/2018 | 19:47 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, מומלץ על מעקב של הנגע. בשיעור נמוך עשוי להשתנות לגידולים שפירים (לא מסוכנים) או לנגעים ממאירים (בשיעור נמוך גם כן). במידה והנגע משתנה ממליצה להיבדק על ידי רופא עור ובגיל בוגר יותר (בהתייעצות עם רופא עור ילדים) ניתן להסירו כירורגית. בהצלחה!

06/04/2018 | 20:02 | מאת: ליה

תודה רבה על התשובה! האם יש אין סכנה שיתפתח למשהו לפני שמסירים בגיל ההתבגרות? קצת מםחיד אותי להשאיר אותו...

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה