תוספי תזונה............

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/03/2016 | 23:20 | מאת: דנה

קניתי תוספי מזון של חברת סבוקלם לעור בריא,התוסף מכיל- שן ארי, סרפד,מגנזיום, פקעות ורדים, ויטמין E, קו-אנזים Q10 -כורכום, ויטמין A, ALA, Pycnogynol. לאחר שקניתי ולקחתי רק כמוסה אחת קראתי באינטרנט על מישהי שרשמה שבאותה תקופה שלקחה והתחילה לה פיגמנטציה. רציתי לדעת האם זה יכול להיות קשור והאם אחד מהמרכיבים יכול לגרום לכך או שהסיכוי נמוך? אני נורא מפחדת לקחת עכשיו.

31/03/2016 | 11:26 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ישנן תרופות מוכרות הגורמות לפיגמנטציה כגון: טטרציקלין,פלקווניל, פרוקור ועוד. לגבי תוסף מזון זה או אחר יתכן כי עשוי לגרום פיגמנטציה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה