התקמטות מהירה של עור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/01/2018 | 12:21 | מאת: רות

אני בת 45.5 מתקמטת מהר לגילי גם בפנים וגם בצוואר. בנוסף העור שלי נהיה יבש ממש וגם השיער שלי נהיה ממש יבש כמו קש. התחילה לי נסיגת שיער במצח מקדימה ויש לי דילול משמעותי בשיער הגבות. הפריטין שלי נמוך וגם המוגלובין. 1) מה הסיבה להתקמטות מהירה ? יש לציין שעישנתי כבד בעבר אך אני 5 שנים לא מעשנת. 2) האם יש בדיקות מיוחדות שעלי לעשות 3) האם יש פתרון להתקמטות מוקדמת?

08/01/2018 | 10:35 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, הזדקנות העור תלויה בגורמים פנימיים כגון: גנטיקה וגורמים חיצוניים כגון: שמש, רדיקליים חופשיים, עישון ועוד׳ ממליצה על טיפולים בחומצה היאלורונית לשיפור מראה העור ואיכותו. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה