כאב באיבר המין שלא חולף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/12/2017 | 01:53 | מאת: יואב

היי ד"ר, בן 27, יש לי כאב מציק רק אם נוגעים בקצה הפין הייתי אצל רופא עור והוא אמר שהוא לא מזהה משהו על העור שיכול לגרום לכאב, קיבלתי משחה מאלחשת אבל לא מטפלת, הכאב כבר כמה חודשים ואפילו לקחתי הפסקה כמה שבועות ממין ואוננות וזה לא חלף. אני מזהה סדק קטן ממש ליד פתח השתן(נראלי שהרופא פספס כי צריך למתוח תעור בשביל לזהות) ואני חושד שזה משם. ניתן למרוח על הסדק סמוך מאוד לחור הפין משחה לעור שיש לי בשם בפנטן פלוס? ראיתי שכתוב עליה שאסור לבוא במגע עם ריריות ולא יודע אם זה קשור. מה דעתך? תודה רבה, יואב

23/12/2017 | 16:52 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה למרוח על הסדק משחה בשם ציקלפלסט שמתאימה לאזור זה, במידה ואין הטבה להתיעץ גם עם אורלוג. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה