גירודים חמורים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/11/2017 | 01:36 | מאת: שגיא

שלום אני בן 20 ובחודש האחרון התחילו לי גירודים חזקים בכף הרגל בצד העליון . זה קורה בעיקר משעות הערב ומחמיר לאחר שאני מוריד את הנעליים ומתקלח . אחרי שאני מתגרד נהיה בעור כמו בליטות קטנות (נראה כמו עקיצות) שהם בעצם המוקדים של הגירוד וככל שאני מגרד יותר ככה זה נהיה יותר קשה להפסיק . האם זה משהו בעייתי או לחכות עוד קצת ולראות מה יהיה ?

30/11/2017 | 21:37 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, יתכן תגובה למים לאחר מקלחת, ייתכן אורטיקריה . ממליצה לנסות אנטי היסטמינקה כגון טלפסט, אריוס ועוד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה