לגבי המשחה לצלקות שנקראת : סקארלס ג'ל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/08/2017 | 10:12 | מאת: רעות

שלום, לגבי המשחה שנקראת : סקארלס ג'ל (מצ"ב תמונה של האריזה) השאלה מתייחסת לשימוש בג'ל הזה על עור הפנים של בחורה עם עור בהיר יחסית אך לא בהיר מדי, בחורה בגיל 30 +. כמובן שהשאלה מתייחסת לג'ל הספציפי הזה וגם לג'לים מקבילים של חברות אחרות : 1. השאלה הכי חשובה - האם השימוש בג'ל הנ"ל אפקטיבי ויעיל רק לצורך השטחה של צלקות או ששימוש בו לאורך זמן הינו \ עשוי להיות גם בעל השפעה חיובית על מראה עור הפנים באופן כללי ? מה ביחס ליעילות של זה לטיפול בקמטים או קמטוטים 2.האם ישנו חומר, ג'ל, משחה ספציפיים מהמשפחה הזו , חברות מקבילות, נזגרות של זה...שהינו מומלץ במיוחד על מנת לקבל שיפור בנראות עור הפנים לטווח ארוך ? אם כן מה השם של התכשיר שיש לבקש מהרוקח \ בחנות התמרוקים ? 3. בהנחה והשימוש בחומר הינו בעל אפקט חיובי על נראות כללית של עור הפנים אזי אשמח לדעת מהי תקופת השימוש המומלצת הרצופה והאם מומלץ על ביצוע הפסקות יזומות ולאילו פרקי זמן ? 4. במידה ואין לחומר הזה השפעה אין כללית חיובית על נראות עור הפנים אזי אשמח לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חומר כלשהו שמסייע לתרומה על נראות עור הפנים ? \ או טבליות לבליעה\תוספי מזון וכו' שעשויים להטיב עם מראה העור. והמון....תודה :)))

14/08/2017 | 18:21 | מאת: ד"ר מיכל מידן

ישנם תכשירים רבים על בסיס סיליקון ואין לי העדפה מיוחדת לתכשיר זה או אחר. רצוי להתחיל את הטיפול לאחר שהגליד נעלם למשך 3 חודשים. תכשירים אלו משפרים את מראה הצלקת. הם אינם מיועדים לטשטוש או העלמת קמטים וחשוב להקפיד על קרם הגנה לריפוי יפה של הצלקת. בהצלחה!

24/08/2017 | 11:01 | מאת: רעות

במידה ומשתמשים בתכשיר כאשר הגליד עדיין לא נעלם זה בסדר או שעלול לגרום נזק ?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה