מתיחת בטן ללא עבר של השמנה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

21/02/2018 | 13:46 | מאת: תמר

שלום ד״ר מייליק, אני צעירה בת 30, 163 ס״מ, 47 ק״ג. למרות שאני רזה, הבטן התחתונה שלי תמיד בולטת, כבר מימי ילדותי. אני מקפידה על פעילות גופנית וכפיפות בטן אך אין שיפור. האם ניתן לפתור את הבעיה הזו על ידי ניתוח מתיחת בטן? תודה!

03/03/2018 | 15:19 | מאת: תמר

קראתי שלאנשים ללא עודף משקל מתאים דווקא ניתוח שאיבת שומן באזור הבטן. האם זה הגיוני? האם ניתן\רצוי לשאוב שומן בגוף שגם ככה ״עני״ בשומנים? אודה לתשובה

שלום איני יודע היכן קראת שלאנשים ללא עודף משקל מתאים דווקא ניתוח שאיבת שומן באזור הבטן ובאיזה הקשר הדבר נכתב. ככלל, ניתוחי שאיבת שומן מתאימים במיוחד לשיפור עיוותים אסטטיים במטופלות/ים בעלות/י משקל תקין ולא מיועדים לירידת משקל לסובלים מעודף משקל או השמנת יתר. ד״ר בני מייליק

08/03/2018 | 18:07 | מאת: תמר

קראתי את זה כאן: https://www.doctors.co.il/ar/16430/%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA+%D7%91%D7%98%D7%9F:+%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94+%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%A8+%D7%95%D7%97%D7%98%D7%95%D7%91 ניסיתי לברר אודות יעוץ בקופת חולים כללית והמזכירה פשוט סירבה לקבוע לי תור בטענה שאני רזה מדי (היא לא ראתה אותי). השאלה היא האם לדעתך ביצוע של אחת מהפרוצדורות יכול להתאים לי ולשפר את מראה הבטן?

שלום מתאורך אפשר להבין שמבנה גופך הוא קרוב לוודאי מבנה גוף נשי קלאסי שבו הבטן התחתונה מעט בולטת ועגלגלה (ראי פסלים או ציורים קלאסיים של דמויות נשיות), בכל מקרה, אצטרך לראות אותך בכדי לענות לך על שאלתך. אם מדובר ברפיון של דופן הבטן, הרי שאפשר לשפר זאת באמצעות ניתוח מתיחת בטן בו מבצעים הידוק של שרירי דופן הבטן. ד״ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור