בדיקת דם קריאטנין גבוה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

21/01/2020 | 17:42 | מאת: לי

שלום רב בני בן 13 לוקח ארימידקס במשך כ 5 חודשים בגלל גובה (בהמלצת אנדוקרינולוג) . לפני כחודש בבדיקת דם קריאטנין היה 0.81 mg/dl פוטסיום 5.1 Ldh 559 בבדיקה חוזרת כעבור 3 שבועות קריאטנין 0.86 פוטאסיום 4.7 Ldh 418 שאר הערכים תקינים הוא מתאמן 3 פעמים בשבוע לא משקולות בדיקת שתן לכללית תקינה - קטון, בילירובין, פרוטאין הכל שלילי.,כל המדדים תקינים האם רמת הקריאטנין יכולה להיות מהתרופה? תודה

21/01/2020 | 17:44 | מאת: לי

בני 1.64 משקל 53 תודה

לא מכירה את התרופה - אשמח לאיות באנגלית לגחיב הקראטינין חשוב לבצע גם אולרטאסאונד כליות ובדיקת שתן כללית- וגם איסוף שתן של 24שעות לקראטינין חלבון אלבומין נתרן ולהגיע ליעוץ מסודר של נפרולוג. אם יש לו שרירים מפותחים לפי הערך של קראטינין 0.8 התפקוד הכליתי סביר אבל יש צורך בברור יותר מעמיק

21/01/2020 | 18:47 | מאת: לי

Arimidex anastrozole 1 mg תודה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים