הרחבת כליה שבוע 23 בגודל 6.5

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

26/03/2019 | 19:57 | מאת: בתאל

שלום הייתי היום בסקירת מערכות מאוחרת שבוע 23 בול. נאמר לי שכליה שמאל בגודל 6.5 . הבנתי שזה לא תקין.קצת בלחץ. מסתבר שגם עצם הירך תואם לשבוע 21.3 והיד תואמת לשבוע 22. אשמח להתרשמות שלך. כל הבדיקה הייתה תקינה למעט זה. האם צריכה להילחץ?? לידה שלישית בת. 2 הלידות הקודמות תקינות 2 בנים. תודה מראש

לא ברור מהשאלה האם ההרחבה היא 6.5 מ,מ או הכליה נמדדה בממדים אלו. כדאי לקבל יעוץ מסודר מנפרולוג ילדים עם תוצאות מדויקות וכל המדידות שבוצעו במהלך בידקת האולרטאסואנד - אני מבינה שמודבר בסקירה מורחבת ובכל מקהר כדאי לבצע גם סקירה מכוונת למערכת השתן

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים