מכשיר ביתי סילקן רליף ושתל שבלול

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

30/09/2018 | 17:17 | מאת: רחל

שלום אני סובלת מכאבי גב שמעתי על מכשיר סילקן רליף בעל 3 טכונולוגיות:לייזר רך ,גלי רדיו ואינפרא אדומה.אני מושתלת 11 שנה באוזן שמאלית,האם מותר להשתמש במכשיר זה?תודה

02/10/2018 | 21:09 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, חשוב לוודא ולבדוק מול היצרן של השתל שלך. אנא פרטי באיזה שתל מדובר ומי היצרן שלו ואנסה לברר עבורך. דורין

04/10/2018 | 18:08 | מאת: רחל

ברשותי שתל נוקליאוס של חברת קוכליאר תודה על עזרתך.

09/10/2018 | 20:12 | מאת: דורין פנצק

שלום לך, לצערי לכל חברה ולכל יצרן הנחיות שונות בנושא. עלייך להתייעץ עם יצרן השתל הספציפי שלך על מנת לקבל תשובה וודאית בנושא. בהצלחה, דורין

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה