שאלה על בדיקות שמיעה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

20/09/2017 | 18:11 | מאת: גלי

עשיתי בדיקות שמיעה והכל תקין. אבל בכל זאת מרגישה שמיעה פחותה. זה יתכן?או רק הרגשה יש עוד בדיקות שאפשר לעשות? שאלה שנייה אם שמיעה נפגעה מרעש.אפשר לדעת את זה בבדיקה מסוימת?

24/09/2017 | 21:12 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, חשיפה ממושכת לרעש עלולה לגרום נזק לתאי השערה החיצונים באוזן הפנימית לפעמים עוד לפני שיש לה ביטוי בבדיקת השמיעה. ישנה בדיקה שניתן לעשות והיא בדיקת שמיעה בתדרים גבוהים מאוד EXTENDED HIGH FREQUENCIES. בכל מקרה אם את חשופה לרעש, אני ממליצה לך להרכיב אוזניות ואטמים ולהגן על האוזניים באופן מיטבי. רק בריאות, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה