מכשיר שמיעה בפעם ראשונה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

09/07/2017 | 13:29 | מאת: שמרית

שלום רב הבת שלי צריכה מכשיר שמיעה לראשונה בגיל 10. חד צדדי. הבנתי שבגיל זה האפשרות היחידה היא לבחור מכשיר ולנסות. אם היתה עד גיל 6 יכלה ללכת למיחא ושם היו מתאימים לה מכשיר. איך בוחרים מכשיר ? למה מגיל 6 אין אפשרות לנסות ולמדוד מכשיר?

11/07/2017 | 21:49 | מאת: הדס בוקובסקי

שלום לך, מכשיר ניתן לניסיון ללא תלות בגיל. הבחירה של מכשירי השמיעה נעשית בפגישה עם קלינאי תקשורת על סמך בדיקת השמיעה תוך התחשבות במכלול הצרכים של הילדה. ההבדל היחידי מגיל 6 ומעלה הוא שההתאמה וההמלצה יתבצעו במרכזי שיקום או במכוני שמיעה מיומנים בשיקום שמיעה ולא במרכזי שיקום ייעודיים כגון מיחא, שמע, AV ועוד. אני ממליצה לך להגיע לפגישת ייעוץ ללא התחייבות אצל קלינאי תקשורת באחד מסניפי שטיינר. בהצלחה, הדס.

11/07/2017 | 21:55 | מאת: שמרית

תודה ניסיתי היום פגישה רק עוד חודש לא מעוניינת לחכות ככ הרבה זמן תודה שוב

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה