אוטוסקלרוזיס ואוסטוגנזיס סימפרפקטה

דיון מתוך פורום  מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה

26/03/2017 | 22:01 | מאת: אופיר

אהלן בן 30 , ברקע אוסטוג׳נסיס סימפרפקטה טייפ 1 , ובחצי שנה האחרונה אובחנה אצלי אוטוסקלרוזיס באוזן ימין ( 40db ) וכנראה שגם אוזן שמאל מצטרפת לחגיגה .. הרופא המליץ על סטפודוטומיה או שתל baha מספר שאלות : 1) בהתחשב באוסטוג׳נזיס , מה הם אחוזי ההצלחה של הניתוח ? 2) במידה ומותקן שתל baha באוזן ימין , והמצב מחמיר , מה ניתן לעשות עם אוזן שמאל ( עוד baha )? 3)כרגע יש לי כאבים חדים ברעש חזק , הם התקן baha יעזור (למרות שמדובר בהתקן ש"עוקף״ את הבעיה )? 4) האם ניתן לבצע השתלת התקן baha במידה וסטפדוטומיה לא מצליחה ? תודה מראש לעוזרים וסורי על השאלה הארוכה

לקריאה נוספת והעמקה

אופיר שלום, זו שאלה שצריכה להיות מופנה לרופא א.א.ג מנתח, בהצלחה, הדס.

מנהלי פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה