דימום מהאף בלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/12/2016 | 07:20 | מאת: אורן

שלום דוקטור, באמצע הלילה קמתי עם דימום מהאף, לא דימום רציני מידי אבל בכל זאת ירד כמות של דם לא קטנה(ממש נזל מהאף) האם לקחת לזה חשיבות או שזה שטויות ? לא קיבלתי מכה פיזית באף הדימום סתם התחיל דרך אגב אני בן 21

שלום דימום אפי יכול להיות ממצא מקרי עקב פתיחת כלי דם ברירית המחיצה עקה גרוי , יובש או חיטוט באף אולם יתכן דימום עקב בעיה חמורה יוצר כמו בעית קרישת דם, יתר לחץ דם ואולי אפילו נגע בחלל האף לכן אם התופעה חוזרת כדאי לפנות לבדיקת אף אוזן גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים