כתר שהודבק לי עמוק על שתל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/08/2015 | 08:57 | מאת: ריקי

שלום לרופא, ב-2009 עברתי ניתוח FESS בגלל בעיה לאחר הרמת סינוס שגרם לקריעת הממברנה וכניסה של גרגירי ההשתלה לחלל הסינוס. מאז חלפו שנים ולא היו לי שום בעיות לא בשתלים, לא בסינוסים ולא בכתרים. ב-28.6.15 הגעתי לרופא שיניים שלי להדבקת הכתר הנ"ל שנפל (כתר כפול על 2 שתלים 14 ו-15) הוא הדביק לי אותו עקום ולחוץ בדבק קבוע. לאחר ההדבקה הרגשתי דפיקות חזקות באזור החניכיים בשן 14 שהוכנס עמוק מידי. מאז עברתי מסכת יסורים, שיוף של הכתרים לסגירה טובה של הפה, צילום השן, צילום סינוסים, אקספלוראציה. הכל יצא תקין אך הסבל שלי נורא. אני מרגישה לחץ באזור השתלים ותחושה תמידית של סינוסיטיס זה הגיע גם לורטיגו. אני מאוד סובלת. עשו לי C.T. באוזר ההשתלה ורואים שחסרה עצם ונקודות לבנות בבסיס הסינוס באזור שן 14. אני חוששת שנגרם לי נזק בסינוסים. אודה על חוות דעתך ועצה

שלום, ב-2009 עברת ניתוח FESS עקב בעיה לאחר הרמת סינוס. מאז חלפו שנים ולא היו לי שום בעיות לא בשתלים, לא בסינוסים ולא בכתרים. ב-28.6.15 הגעת לרופא שיניים להדבקת הכתר שנפל . לאחר ההדבקה הרגשת דפיקות חזקות באזור החניכיים . מאז הבעיה נמשכה ואת מרגישה לחץ באזור השתלים ותחושה תמידית של סינוסיטיס . עשו C.Tובאזור ההשתלה חסרה עצם ונקודות לבנות בבסיס הסינוס. יתכן ויש שם חומר ממקור דנטלי בסינוס כדאי להיוועץ במומחה א א גרון ולקבל טיפול לקרור המצב ולרגיעת הלחץ והכאב. יתכן ויסתדר עם טיפול שמרני בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים