בעיות בהחלמה מניתוח fess למי לפנות ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/06/2015 | 12:56 | מאת: אייל להב

-- עברתי לפני יומיים, אצלכם, באיכילוב, ניתוח להסרת פוליפים וניקוי סינוסים בבית חולים איכילוב. אצל ד"ר אברג'יל אברהם. רוצה לציין שהצוות היה נפלא. מסור. מקצועי. השתחררתי לפני 48 שעות בערך, כעת: אין לי גישה לרופא, ואין לי אפשרות להגיע אליו, אלא רק בעוד שבועיים, שאז אני אמור להגיע ליום של "ניקוי" בהרדמה מקומית בנתיים החום עולה לי ואני כל הזמן מוריד אותו באמצעות משככי כאבים שמורידים חום אבל זה לא פיתרון אמיתי, משהו לא תקין, ויש כאבים בצד ימני של הפנים, חולשה כללית, הרבה קרישי דם ודימומים בכל פעם שאני עושה את השטיפה במי מלח, יוצא המון חתיכות מוזרות מהאף וקרישי דם, ולאחר מכן אני חצי מעולף, ועם סחרחורת וחולשה כללית הפיתרון שקראתי עליו הוא ללכת לרופא שעושה רק דבר אחד: דוחף אנטיביוטיקה. אבל האנטיביוטיקה כאן מיותרת. כי לא מדובר בשום זיהום, אלא בחלל האף שלא מצליח להתאחות ומדמם כל הזמן. מה אני אמור לעשות עד שאגיע לרופא בעוד שבועיים ? בנתיים אני סובל מסחרחורות דימומים, ותשישות כתוצאה מאיבוד דם ואין לי ממש לאן לפנות. ד"ר אברג'יל לא זמין, ולא נראה לי שלפנות אליו ישירות לאימייל זאת הדרך הראויה ולקבל מענה להיכן כן עליי לפנות על מנת לקבל מענה ?? תודה מראש

שלום, עברת ניתוח להסרת פוליפים וניקוי סינוסים בבית חולים. בנתיים החום עלה. יש כאבים בצד ימני של הפנים, חולשה כללית, הרבה קרישי דם ודימומים. במידה ויש בעיה דחופה תידש למיון בית החולים בו עברת את הניתוח. אם הבעיה לא דחופה מאוד , תדבר עם רופא אחר מצוות המחלקה. בהצלחה תרגיש טוב

שלום, עברת ניתוח להסרת פוליפים וניקוי סינוסים בבית חולים. בנתיים החום עלה. יש כאבים בצד ימני של הפנים, חולשה כללית, הרבה קרישי דם ודימומים. במידה ויש בעיה דחופה תיגש למיון בית החולים בו עברת את הניתוח. אם הבעיה לא דחופה מאוד , תדבר עם רופא אחר מצוות המחלקה. בהצלחה תרגיש טוב

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים