ניתוח פיום קנה לאבא שלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/12/2019 | 16:45 | מאת: ניתוח פיום קנה

אבא שלי מאושפז בבית החולים 8 ימים לאחר שעבר דום לב ועבר החייאה וכעת הוא ללא הכרה ומונשם. הרופאים ניסו פעמיים להוריד לו את המכונת הנשמה כדי לבדוק אם הוא מצליח לנשום לבד והחזירו את המכונה לאחר שראו שהוא מתאמץ בנשימתו. הרופאה אמרה לנו שרוצים לעשות לו ניתוח פיום קנה ושאנחנו צריכים לחתום על אישור. השאלות שלי הן: 1. כדאי כעת לאחר 8 ימים כברלחתום על עשיית הניתוח הזה? 2. אם יעשו לו את הניתוח הזה ולאחר מכן הוא יתעורר וינשום בכוחות עצמו, יהיה אפשר לסתום את החור בצוואר ושהוא יחזור לנשום רגיל? 3. ניתן לדבר לאחר הניתוח הזה? 2.

שלום, אבא שלך מאושפז בבית החולים לאחר שעבר דום לב ועבר החייאה וכעת מונשם. הרופאה אמרה לנו שרוצים לעשות לו ניתוח פיום קנה ושאנחנו צריכים לחתום על אישור. אם יש קושי בגמילה מהנשמה, כדאי כבר לחתום על טרכאוסטומיה. אם יעשו לו את הניתוח הזה ולאחר מכן הוא יתעורר וינשום בכוחות עצמו, יהיה אפשר לגמול אותו באופן עקרוני אם יחזור לנשום רגיל ניתן לדבר לאחר הניתוח אם הוא לא מונשם וסוגר את הקנולה... לא באופן רגיל. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים