שירמר בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

21/06/2015 | 14:47 | מאת: רבקה

שלום רב, אני סובלת מיובש קשה בחלל הפה ומרכיבה עדשות מגע במספר של 11- 11.5 הופנתי לבדיקת שירמר והתוצאה הייתה: ימין 3 מ"מ שמאל 5 מ"מ לאחר דקה כמו כן האבחנות היו: MYOPIA BIL KERATOCONJUNCTIVITIS SICCA BIL. אין לי מושג מה הכוונה אני סובלת מכאבי ראש וכובד בעיניים אשמח לקבל הסבר לתוצאה ואיך להקל על המצב האם קיים קשר בין כאבי הראש ליובש בעיניים תודה מראש

שלום רב, תוצאות הבדיקה מצביעות אכן על יובש אשר יכול לגרום לתופעות של כובד בעיניים צריבה טישטוש בראיה ותחושת גוף זר בעיניים. לעיתים יש קשר בין יובש בפה ויובש בעיניים ולכן אני ממליץ על בדיקה יעוץ גם של ראומטולוג.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול