Atopic blepharitis

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/04/2015 | 02:03 | מאת: shira

יש לי דרמטיטיס בעור ונראה שהדבר התחיל גם להשפיע על העפעפיים. התוצאה היא עיניים מאוד יבשות ועפעפיים שהולכים ומתנפחים במהלך היום. טיפול בסטרואידים רק החמיר את המצב. הדבר היחיד שמשפר את מצב העפעפיים (אך לא היובש בעיניים) הוא מריחת משחת Vaseline על העפעף בכל שעות היום, אך מביך להסתובב ככה. קיים פתרון אחר?

שלום רב, אני ממליץ לפנות לרופא העור המטפל ולשקול טיפול במשחת פרוטופיק על פני העפעפיים. אפשר לנסות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול