שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

11/10/2014 | 19:21 | מאת: נופר

בהמשך לשאלתי הקודמת..סובלת מיובש כרוני.עתידה לעבור ניתוח התעלה הקרפלית במידה ואחליט על הרדמה מקומית ולא כללית שכוללת סדציה(טישטוש) האם זה יגרום ליובש? בעבר לקחתי פעם אחת כדןר שינה אחד לוריוואן נדמה לי והתייבשו לי העיניים אז איך ייתכן שמהרדמה לניתוח לא יקרה לי כלום? תודה מראש על תשובתך.

שלום רב, ראשית לא אוכל להבטיח ב 100% שלא יהיה יובש לאחר הרדמה. אם מדובר בניתוח שיש צורך לעבור אותו אז יובש בעיניים לא צריכה להיות הסיבה לדחות אותו. שנית במהלך הניתוח סוגרים את העיניים על מנת למנוע יובש.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול