תסמונת ראיית מחשב

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

20/07/2014 | 07:22 | מאת: דוד

אני עובד במקצוע שלי מול מחשב כל היום, וגם בשעות הפנאי משוטט הרבה באייפון. זה גורם לי לכאבים בעיניים, וגם לתחושה של יובש וצריבה בעיניים. כעת, מכיוון שזה רק מחמיר עם הזמן.. שאלתי האם צריך להיות מוטרד מנזק שעלול להיגרם? או שזו רק תסמונת חולפת ותו לא? תודה!

שלום רב, הצפיה המרובה במחשב ומול מסך גורמת ליובש בעיניים מאחר ואנו פחות ממצמצים. אני ממליץ על ביצוע הפסקות עד כמה שניתן ולשקול שימוש בתחליפי דמעות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול