האם טיפות לעין יבשה שנידלקת היא לנצח נצחים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/02/2013 | 09:06 | מאת: מאיה

אני 60 ויש לי בשנה האחרונה משהו דמוי דלקות, לפעמים אני מרגישה את היובש במיוחד כשמתעוררת בלילה. יודעת שחומרים משמרים יכולים לעשות נזקים כבדים יותר מכל תוצאה של יובש בעין גם טיפות בבקבוקי פלסטיק חשודות בעיני. האם יש דרך להגביר את הדמעות (_מבלי לבכות ..) או טיפול זמני רצוי אלטנטיבי , טבעי. תודה

שלום רב, ראשית יש סוגים רבים של תחליפי דמעות ללא חומר משמר. לא ידוע לי על תרופות טיבעיות המגבירות דמעות.

27/02/2013 | 08:06 | מאת: מאיה

ברור גם למי שלא רופא שקיימים תחליפי דמעות למי שאין זמן להקדיש לפונים ( או לחולים ) מוטב שיישב בבית

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול