תחושה מוזרה מאוד בעפעפיים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

24/06/2014 | 12:54 | מאת: שיר

שלום רב! אני בת 27, מזה כשבועיים יש לי משהו מציק בשני העפעפיים (בשמאל יותר גרוע). מן תחושה מוזרה שמשהו קורה בתוך העפעפיים, לפענים זה דופק, לפעמים זה טיקים. בעפעף ימין זה מרגיש כאילו העפעפף העליון כבד קצת, אבל בגדול בשני העיניים התחושה זהה. לפעמים יש לי הרגשה שזה לא רק בעיניים אלא על כל הפנים (אבל בעיניים זה יותר קיצוני). הצלחתי להשיג תור לרופא עיניים רק בעוד שבועיים, לכן אני פונה לפורום. זה כבר קרה לי לפני חצי שנה בערך (פחות קיצוני מעכשיו) והרופא עיניים אמר שיש לי דלקת עיניים כרונית. שתי שאלות: במה לדעתך מדובר לפי התיאור שלי? האם לדעתך זה יכול להיווצר כתגובה אלרגית למוצר קוסמטי/ מזון? זה מציק לי מאוד ומפריע לתפקוד היומיומי. אני חוששת מאוד. המון תודה!!! שיר

שלום רב, צר לי שהדבר מפריע לך בתפקוד היום יומי אבל קשה לי להעריך במה מדובר. השכיח ביותר כפי שציינת זו דלקת אבל יתכן ומדובר בבעיה אחרת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול