יובש בעיניים כבר כמה שנים... לא טובות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

30/09/2013 | 16:31 | מאת: שני הסובלת

יש לי יובש בעיניים והובחנתי שאני סובלת מיובש ואלרגיה בעיניים העיניים מגרדות, שורפות, מציקות, תמיד בבוקר אני מרגישה חול בעיניים וגופי זרים שמסתובבים לי על האישון. כמובן שאינני יכולה להרכיב עדשות מגע, למרוח איפור, לראות טלוויזיה הרבה זמן או לקרוא ספר. דמעות מלאכתיות לא עזרו אפילו קצת. ניסיתי עשרות סוגי טיפות שונים נגד יובש ונגד אלרגיה במשך חודשים ולא היה שיפור. ניסיתי רפואה אלטרנטיבית ולא היה שיפור. ניסיתי מגבונים לחים, כדורים אנטביוטים,משחת ויטמין די ומשחה נגד דלקות עפעפיים, ניסיתי להחליף אוכל מסויים, ניסיתי את כל זה ואני סובלת מזה כבר 3 שנים ואין שיפור אפילו קטן מכל מה שניסיתי. האם איי פעם ארגיש הקלה או פתרון סופי בעיניין הזה ששיבש לי את כל האיכות חיים ?

שלום רב, ראשית יש צורך בביצוע בדיקת עיניים מדוקדקת, בנוסף האם ניסית רסטזיס או טיפול בפלגים ואומגה 3. בכל מקרה יתכן ויש אפשרות להקלה. בכל מקרה ציינתי רק אופציות טיפול אין כאן המלצה לטיפול ללא בירור מעמיק ובדיקת עיניים יסודית.

02/10/2013 | 21:08 | מאת: שני הסובלת

היי אפשר קצת מידע לגביי הרסטזיס הזה ? טיפול בפלגים הבנתי שזה כדיי לשמור על שכבת הדמעות. השכבה שלי בסדר גמור, כשאני מרטיבה את העין איננה חשה הקלה, זה מעצבן באותה צורה. שום דבר לא מרגיע לי את העיניים. לגבי אומגה 3 לא נראה לי שזה יועיל אפילו קצת. אני צריכה טיפול חזק שילחם בדבר הזה שישתלט על הגוף. אני כבר מיואשת מכל דבר. יכול להיות שניסיתי את הר רסטזיס, אני כבר לא זוכרת, עברתי עשרות טיפות שונות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול