עייניים יבשות אדומות ועייפות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

08/09/2013 | 09:52 | מאת: ניסים

שלום כבר כמה שנים שכולם אומרים לי שהעיניים שלי אדומות. כל פעם שאני אצל רופא עיניים הוא אומר לי אלרגיה רושם לי FML או משהו אחר. אף אחד לא אמר לי משהו על עין יבשה ורק בשאלות ותשובות פה אני חושב שאני מתאים לאבחנה הזו. העיניים שלי עייפות מגרדות אדומות שורפות כל הזמן וזה מתגבר בקיץ באוטו אני נגמר. ממצמץ כל שנייה. מה אני צריך לעשות? ניסים?

שלום רב, נכון על פי רשימת הסימנים שציינת יתכן ומדובר ביובש בעיניים, אך בכל מקרה יש צורך בבדיקת עיניים מאחר ומצבים אחרים יכולים לגרום לסמנים שציינת.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול