יובש קיצוני בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

26/08/2013 | 20:50 | מאת: דידי

סובלת מיובש מזה 10 חודשים,מסיבה לא ברורה.עשיתי בדיקות דם נשלל סיוגרן.לא נוטלת שום תרופות.בשנות ה-40 שלי ובריאה. יש לי 2 שאלות-האם יש סיכוי שאני אחזור למה שהייתי לפני 10 חודשים או שהסיכוי קלוש?והאם יובש בעיניים גורם לעייפות כרונית הפוגע בתפקוד היומיומי?אני מרגישה חסרת אנרגיות.יש לציין שלא עברתי ניתוח לתיקון ראייה

שלום רב, ראשית לא רק מחלת שיורגן יכולה לגרום ליובש בעיניים. יש צורך בבדיקות נוספות. אני ממליץ על בדיקת עיניים יסודית כמו כן בירור תפקודי בלוטת התריס ופרופיל הורמונלי.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול