מבחן שירמר

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

25/07/2013 | 10:33 | מאת: אלון

היי עשו לי מבחן שירמר - שמו לי פסי נייר בעיינים וראו עמה מהם נרטבים. לא זוכר את התוצאה אבל הבדיקה לא הייתה טובה כלומר אין לי מספיק נוזל בעין. הרופא רשם לי טיפות עיניים- שאני צריך לשים כל כמה שעות בעין כל החיים. יש משהו אחר שאני יכול לעשות? אמרו לי שיש ניתוח? קראתי כאן על תרופה אחרת? שמעתי המלצה על לאכול דגים ואומגה שלוש. מה לעשות? לא רוצה להיות עם תרופה בעין כל החיים?

שלום רב, ראשית חשוב לדעת מהוא הגורם ליובש בעיניים. כמו כן יתכן ומטופל לא יתלןנן על עין יבשה אך עדיין מבחן שירמר יהיה פתולוגי. יש אפשרויות טיפול מגוונות שיכולות להקטין את התלות בטיפות.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול