יובש ,פלוטרים ורגישות לאור וגם אישונים שהתקטנו

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

18/07/2013 | 08:45 | מאת: ישראלה

בת 45 ובריאה -סובלת כבר 8 חודשים מיובש קיצוני ללא הטבה שמתי לב שיש לי איסבילות לאור יום(חייבת משקפי שמש)כמו כן פלוטרים ואישונים שהתקטנו קצת. האם יש סיכוי שיהיה שיפור אי פעם במצב היובש?או שזה חסר סיכוי.(נבדקתי אין מחלה אוטואימונית ,אין סכרת כמו כן לא לוקחת תרופות בכלל ולא מתאפרת בעיניים)זה קרה פשוט ביום אחד כל הדברים.

שלום רב, מדובר בשתי תופעות שונות: האחת יובש בעיניים שגורם לחוסר סבילות לאור. הדבר לא נראה הגיוני ויש לחפש סיבה, כפי שציינת זה לא יכול להופיע פיתאום שתיים פלוטרים שמקורם בחלק האחורי של העין שמצריכים מעקב של רופא העיניים ובדיקה עם הרחבת אישונים

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול