עינים אדומות וכואבות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/06/2013 | 12:28 | מאת: שלמה

שלום מזה כ-3 חודשים אני סובל מגירוים בעינים .בביקור הראשון אצל רופא עיניים נאמר לי כי יש לי קשקשים בריסים ואלרגיה.קבלתי טפות livostin ו-מקסיטרול.תוך כדי הטיפול נוצר מצב שאחת מהעינים,בתורנות,נהיית אדומה ואני לא יכול לקרוא או לשהות בשמש. השמש מסנוורת וכשפותח את העין היא כואבת. רק לאחר שאני שם מקסיטרול אני נרגע ואחרי יומים חוזר חלילה. בקרתי אצל רופא העינים 3 פעמים הטפול נשאר זהה רק בשינוים של תדירות הזלפת הטיפות.עשיתי ניתןחי קטרט ב-2 העיניים וידוע לי שאני סובל מיובש בעיניים הזלפת ריפרש אינה עוזרת. האם תופעה זו מוכרת ומה עלי לעשות?

שלום רב, יתכן ומדובר ביובש על רקע של דלקת של העפעפיים אולם בכל מקרה יש צורך בבדיקה של העיניים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול