דוקסילין כתרופה לדלקת בעפעפיים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

29/05/2013 | 22:41 | מאת: טלי

הייתי אצל רופא עקב יובש קיצוני בעיניים, איבחן שמדובר בדלקת כרונית בעפעפיים ונתן לי דוקסילין לחודשיים, התרופה חזקה ולא מוזכר שום קשר לטיפול בדלקות בעפעפיים, האם יש קשר? האם תקין? והאם התרופה יכולה לפתור בעיית יובש קיצוני ( מבחן שירמר- 0)

שלום רב, דוקסילין לעיתים יכולה לשפר משמעותית את מצב היובש והדלקת של העפעפיים. זוהי תרופה שמשפרת את הפרשת השומן הנוצר בעפעפיים ולא משמשת כאנטיביוטיקה לטיפול במצב זה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול