יובש קיצוני שירמר=0

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

12/05/2013 | 22:48 | מאת: טלי

אני סובלת מיובש קיצוני בעיינים, תחושת צריבה וכאב בלתי נסבל, מבחן שירמר יצא 0, העין יבשה ביותר ואני ממש סובלת, עובדת בבנק מול מחשב והתופעה מחמירה עוד יותר בעבודה. ניסיתי טיפות וגיילים למינהם לא עוזר. מה עושים?

שלום רב, מאחר ומבחן שירמר יצא כל כך נמוך יש צורך בבדיקה ויעוץ רופא עיניים. בכל מקרה בהמשך ניתן לשקול טיפול ברסטזיס ושילוב עם פלגים לדרכי הדמעות

17/05/2013 | 20:59 | מאת: טלי

בהמשך לשיחתך הרופא אמר לי להשתמש בגי'ל קומוד וקומפרסים חמים, האם זה בסדר? האם מבחן שירמר שיוצא 0 הינו מסוכן? העבודה שלי היא מול מחשב מה עושים?

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול