ניצוץ בעיין ימין

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

16/12/2012 | 11:23 | מאת: צביה

כשמגיע הערב ואני הולכת במקום חשוךבבית או ברחוב בצד ימין יש לי מין ניצוצות שאני לא יודעת מאיפוא זה מופיע זה בא והולך וזה נורא מפריע וגם קפיצות בעין שמאל ללא הפסקה במשך היום שסיפרתי על זה אמרו שאני צריכה פנית לנורולוג והוא כתב שזה לא בעיה נורולוגית האם אפשר לקבל חוות דעת ועזרה כי זה ממש מפריע לי

צביה שלום רב, מקור הניצנוצים בשדה הראיה ככל הנראה לא נובע ממקור נוירולוגי. בכל מקרה ממליץ לפנות לבדיקה ויעוץ רופא עיניים

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול