עיניים אדומות ובעיות אחרות

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

12/12/2020 | 10:55 | מאת: מתן

שלום אני בן 35 האם יובש בעיינים עיניים אדומות ובזמן האחרון טשטוש ראייה רק מול מסכים ומרחוק ממה יכול להיגרם ? אני הרבה מול מסכים מול הפלאפון מול טלוויזיה לפעמים גם לא יושן טוב יש חוסר בשינה האם זה סיבות שגורמות לעיניים אדומות יובש טשטוש ראייה ובעיות אחרות בעיניים ? האם הדברים האלו יכולים לעבור מעצמם ? ובכלל מה הדברים שגורמים לבעיות בעיניים ?

שלום רב, ידוע שעבודה מאומצת מול מסכים בכלל גורמת לירידה בתדירות המיצמוץ ולכן ליובש. ממליץ על ביצוע הפסקות קצרות מול המסכים על חצי שעה ל 30 שניות ולהסתכן למרחק.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול