החלפת עדשה םעם שניה לאחר ניתוח קטרקט ראשון שהתברר שהעדשה קילה צבע

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

06/11/2020 | 10:51 | מאת: החלפת עדשה פעם שניה לאחר ניתוח קטרקט

לפני 7 שנים עברתי ניתוח קטרקט בעיין שמאל .לאחר מספר שנים העדשה קיבלה צבע צריך להחליף אותה פעם שניה .אני רוצה לדעת האם בוצעו כבר ניתוחים כאלה ומי הרופא בעל הניסיון המרבי לניתוח הזה לתשובתכם אודה

שלום רב, בהחלט כן, לא מדובר בניתוח שעדיין לא בוצע. לא אוכל להמליץ על רופא ספציפי ממליץ לשקול לבצע זאת במסגרת אחד מביתי החולים.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול