יובש בעפעפיים..........

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

22/06/2020 | 08:07 | מאת: אבי

אני סובל מזה כשנה וחצי מיובש בעפעפיים זה התחיל בעין שמאל בעפעף התחתון זה היה ממש גרוע קיבלתי טיפול של מקסיטרול שעבר וחזר כל פעם ואז זה עבר לי לצד העין ואז פה כבר קיבלתי משחה אחרת בשם אלוקום שעזרה לי אחרי טיפול אחד ועכשיו בדיוק שעבר לי בצד העין זה עבר לעין ימין בעפעף העליון כמובן עם אותו תסמינים של גירוד אדום טיפה וקילופים אני ממש מתחיל לדאוג מזה רציתי לדעת אם חלילה זה יכול להיות משהו מסוכן ומה הטיפול הכי טוב אם להמשיך במשחה אלוקום גם לעפעף העליון או ללכת לרופא עור שיביא לי משחה אחרת תודה מראש ממש דואג מזה מקווה לתשובה מהירה.

22/06/2020 | 08:08 | מאת: אבי

ושאלה אחרונה בבקשה מה הסיבה שזה קורה ואיך זה משהו שקרה לי שלוש פעמים התחיל בעפעף התחתון ואז ליד ואז עבר לעין השנייה זה יכול להיות משהו מסוכן שאני לא מצליח להיפטר מזה?

שוב שלום, זה ככל הנראה לא מסוכן אבל מצב מאוד מטריד.

שלום רב, ככל הנראה מדובר בדלקת כרונית של העפעפיים אם יש מחלות עור באופן כללי ממליץ על בדיקה של רופא עור.

שלום רב, לפני המשך טיפול באלוקום ממליץ לפנות שוב לבדיקת רופא.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול