מצבים שונים לסוגי טיפות עיניים ביסטיין

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

10/04/2020 | 17:28 | מאת: חיים

באיזה מצבים שונים משתמשים בסוגים שונים של טיפות עיניים סיסטיין? אני מתכוון לסוגים השונים הבאים: 1.סיסטיין ג'ל דרופס, באיזה מצב משתמשים? 2. סיסטיין hydration הידרישין, באיזה מצבים משתמשים? 3.סיסטיין אולטרה? 4.סיסטיין אולטרה ud? 5.סיסטיין באלאנס? ומהו משך הטיפול בטיפות לעיניים יבשות, ומתי רואים תוצאות חיוביות ושיפור במצב?? תודה ד"ר!

שלום רב, כפי שאתה רואה יש סוגים רבים מאוד של טיפות ולכן ככל הנראה אין סוג אחד טוב יותר או פחת. למעט סיסטיין באלאנס אשר מכילה גם מרכיב שומני שאר הסוגים משתנים בגדול ברמת סמיכות וצורת ההזלפה. כעיקרון למרות שעין יבשה מכילה סל די גדול של מצבים ההתאמה של הטיפול משתנה בין מטופל למטופל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול