עין לא נסגרתתלאחר ניתוח פטוזיס

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

02/04/2020 | 03:25 | מאת: עדי

לפני שנים עשו לי ניתוח פטוזיס בעפעף אחד. מאז העין לא נסגרת. אם אני חא מתאמצת לסגור נדאר חצי סמ פתוח. מפריע מאוד בשינה ומנוחה. מה הדרך הכי טובה שהעין לא תתיבש בשינה? והאם יש רטיה מיוחדת לעין אחת ללילה שאינה נופלת ועשויה מחומר נעים (לא כמו כיסויי ענים של מטוסים)?

שלום רב, נתחיל מהסוף, לא ידוע לי על רטיה מיוחדת לכך, אני ממליץ לפנות לרופא מומחה בתחום (אוקולופלסטיקאי) יתכן ולהם הפיתרון. עד אז ממליץ על טיפול במשחה בכמות רבה לפני השינה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול