טיפול בעין שלא נסגרת

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

14/05/2019 | 16:47 | מאת: יהודית

שיתוק בפנים מסוג פצאליס שבו עין אחת לא נסגרת ועין שניה קשה לפתוח אותה בקצור חצי פנים משותקות ומעוותות . האם שיתוק הפנים בסוג פצאליס יכול להיגרם גם לאחר 4 ימים מאירוע מוחי? מה לעשות לגבי העין שנשארה פתוחה שלא תתייבש. האם לשים בתוך העין הפתוחה משחה אנטיביוטית מסוג סינטומיצין ?

שלום רב, משחת סינטומיצין בכמות מכובדת הינו טיפול טוב, בכל מקרה ממליץ על מעקב רופא עיניים באדיקות. כמו כן ניתן לחבוש את העין בשינה בלילה

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול