כאבים תמידיים בעיניים

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

17/02/2019 | 01:15 | מאת: רונה

שלום רב, לפני כשנתיים התחילו לי כאבים חזקים בעיניים, זה מתבטא בכאבים חזקים, נפיחות וגרד בעיניים על בסיס יום יומי. הייתי בבדיקת אצל רופאים שונים והם אומרים שזה לא דלקת אך לא יודעת מה הסיבה לכך. אני שמה כבר תקופה ארוכה מקסיטרול וזה מידי פעם עוזר אבל הכאב קיים תמיד. האם יכול להיות שבמדובר בעין יבשה? אם כן, מה הטיפול לכך? אשמח לתשובה, אני אובדת עצות וסובלת מאוד.

לום רב, יתכן ומדובר בעין יבשה אך קשה להעריך רק על פי התיאור שציינת, יש צורך בבדיקת עיניים מקיפה.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול