יובש בעיניים לאחר אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

24/12/2018 | 22:13 | מאת: ריטה

עברתי לפני חודש אינטרלאסיק ומאז יש לי כאבי תופת בעין מהיובש הטיפות הצמיגות עם החומצה ההאלרונית כואבות ומנפחות לי את העפעפיים. האם יש קשר בין היובש לבין הראייה המטושטשת? מדוע יש יובש קשה בעיניים לאחר אינטרלאסיק? מה הסיבה לכך? האם זה לצמיתות לכל החיים היובש לאחר אינטרלאסיק? ומדוע הטיפות הצמיגיות עם החומצה היאלרונית מנפחות לי את העפעפעיים העליונות???

שלום רב, ככל הנראה עקב הניתוח החמיר היובש בעיניים. היובש גם יכול להשפיעה על חדות הראיה ולכן ההמלצה והטיפול עם תחליפי דמעות. על פי התיאור יתכן ויש לך רגישות או תגובה אלרגית לטיפול. אני ממליץ לפנות שוב לרופא המטפל ולשקול להחליף את סוג הדמעות

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול