סובל מהפרעה בעיין אובחנתי ביובש אבל בנוסף

דיון מתוך פורום  עין יבשה - אבחון וטיפול

03/10/2017 | 17:26 | מאת: חיים89

בן 65 יליד ישראל -אובחנתי ביובש בעין שמאל ובנוסף קיבלתי עוד 2 תרופות 1-RELESTAT ל 30 יום 3 פעמיים ביום 2-MAXITROL ל 10 ימים2 פעמים ביום ללא הטבה...והטבה היחידה היא שטיפת העין במים או דמעות מלאכותיות קיבלתי את הטיפול הזה דומה לפני חודשיים האם יש טיפול לזה ואיך ניתן לוודא שאין דלקת? תודה וחג שמח חיים

שלום רב, ניתן לאבחן שאין דלקת על ידי רופא עיניים. הטיפל שציינת הוא בעיקרו טיפול לדלקת ולא ליובש. ממליץ לשוב לבדיקת רופא העיניים המטפל.

מנהל פורום עין יבשה - אבחון וטיפול